Garanterer lakkens utseende

Perma-Shine er en anerkjent lakkbeskyttelse som motvirker oxidering og aldringsprosessen, samt øker lakkens motstandskraft mot påkjenninger som en billakk normalt utsettes for. Er bilen noen år gammel, får den tilbake sin tidligere nybilglans. Lakkbeskyttelsen forringes ikke ved bruk av petrokjemisk rengjøring.

Ved karosseriskade dekkes normalt også ny Perma-Shine behandling av de nylakkerte flatene. Dette bør eier opplyse takstmann/verksted om, slik at takstmann legger dette inn i taksten som sendes selskapet. Ny behandling bør skje i løpet av 4 uker etter lakkering.

Perma-Shine lakkforsegling tåler temp. ned til ÷50 grader og opp til +200 grader uten å krakkelere eller sprekke. Perma-Shine lakkforsegling utføres kun av spesialutdannede fagfolk på autoriserte verksted.

Skal bilen påsettes selvklebende reklame bør bilen behandles først.

Perma-Shine metoden er ingen polering, det er en lakkbeskyttelse som ved kjemiske reaksjoner binder seg permanent med lakken helt inn til metallet.

I motsetning til "gjør-det-selv" produkter som finns på markedet, er Perma-Shine en profesjonell garantisikret behandlingsmetode.

Perma-Shine lakkforsegling er utviklet gjennom en omfattende forskning av kjemiingeniører og fargeeksperter. Resultatet har blitt en perfekt lakkbeskyttelse til en rimelig kostnad. Med et dyptvirkende rensemiddel åpnes porene i lakken og muliggjør fjerning av døde lakkpartikler og polishrester. Deretter behandles lakken med et spesialpreparat bestående av teflon, silikoner, hartser, akryler og dyptvirkende fargebevarende stoffer. Disse trenger helt ned til metallet og gjenoppfrisker lakken til sin opprinnelige farge gjennom å aktivere og omslutte hvert individuelt lakkmolekyl. Hvert eneste lakkmolekyl beskyttes mot angrep.

Perma-Shine på bobil

Tenk å slippe å bekymre seg for at bobilen din skulle vært polert.

Vå forhandler Tønsberg antirust har spesielt tilrettelagte lokaler for behandling av bobil.

Kontakt Tønsberg Antirust eller en av våre andre forhandlere for et godt tilbud på behandling av din bobil.

Nok en Perma-Shine hos Viking

Denne gangen var det deres kraftigste kjøretøy noensinne som det var ønske om at skulle skinne litt ekstra.

Bilen ble behandlet i kundens egne lokaler ettersom den lokale Perma-Shine forhandleren ikke hadde plass. Resultatet ble som bildene viser utmerket. Kunden er enda en gang strålende fornøyd. Klikk på bildet for forstørrelse.